Biznis plan

  • 0
  • 1 BROJ
    POLAZNIKA
  • 5440 RSD

OPIS KURSA

Želite da pronađite ideju za posao ili ostvarite već postojeću poslovnu ideju? I da zaradite?

Poslovne prilike su svuda oko Vas – Vi samo treba da naučite kako ih pretvorite u posao od kojeg ćete zarađivati.

Kako to da uradite? Uz pomoć biznis plana, naravno!

Zašto Vam je potreban biznis plan?

Kao što se ne ide na put bez mape i plana puta, tako se i u posao ne upušta bez biznis plana. Kao što bi vozač bez mape promašio put, tako bi i preduzetnik bez biznis plana otišao u bankrot. I istraživanja su pokazala da svaki treći preduzetnički posao u Srbiji propada, a da je tome razlog upravo nedostatak biznis plana.

Kako će Vam biznis plan pomoći da pokrenete ili unapredite posao?

Biznis plan je neophodan za realizaciju, kao i za uspeh svakog posla.

Uz biznis plan znaćete kako dođete do ideje za posao, naučićete kako da proverite da li je Vaša ideja realna i da li se od nje može živeti, i na kraju naučićete kako da je realizujete.

Ali kako možete naučiti da napravite dobar biznis plan ili unapredite već postojeći?

Jednostavno. Odgovor leži u obuci za izradu biznis plana.

Šta obuhvata naša online obuka i koje su njene prednosti?

Uz pomoć naše obuke za biznis plan naučićete kako da uradite opis poslovanja, kako da napravite prikaz privredne grane u kojoj želite da radite, kako da analizirate tržište i konkurente, i kako da napravite marketinški, a kako finansijski plan.

Saznaćete kako da procenite svoje snage i slabosti, i kako da uočite sve prilike i pretnje. Naučićete kako da sve to iskoristite i profitirate.

Ipak, glavna prednost naše obuke je što Vas od samog početka ne učimo samo neophodnoj teoretskoj podlozi već Vam za sve pokazujemo i praktične primere.

Ko može pokrenuti biznis?

Mi tvrdimo da svako može biti preduzetnik. A ovim kursem to i dokazujemo. Proverite i sami! Sve što treba da uradite je da pratite jednostavne korake koje nudi naša obuka za izradu biznis plana i uspeh Vam je zagarantovan.

Zašto je pametno pokrenuti svoj biznis?

Najnovija istraživanja pokazala su da će potreba za privatnim poslovanjem samo porasti budućnosti. Ekonomske prilike u Srbiji ukazuju na to da će biti sve manje posla u državnom sektoru te da bi bilo najpametnije i najprofitabilnije da svako ko je u mogućnosti pokrene svoj posao.

Upravo iz ovih razloga osmislili smo jedinstvenu obuku za izradu biznis plana. Zaboravite na sve negativno što ste ikada čuli o biznis planovima – o napornom istraživanju, o brdu papirologije, o dugim i suvoparnim predavanjima i nekompetentnim predavačima.

Umesto toga, odlučite se da iskoristite svoju biznis ideju i da prateći jednostavna uputstva iz naše obuke za izradu biznis plana napokon profitirate i omogućite sebi lagodan život o kome ste oduvek sanjali!


VIŠE O KURSU

SADRŽAJ KURSA