PISANJE BLOGA ZA KLIJENTE – GROUP

  • 0
  • 0 BROJ
    POLAZNIKA
  • 12000 RSD

OPIS KURSA

KURS POČINJE NA JESEN 2017.

Kurs je namenjen ljudima koji žele da nauče ili usavrše veštinu pisanja bloga za potrebe klijenata. Pogodan je za početnike jer krećemo od osnova, ali i za one koji žele da dopune i strukturišu svoje znanje.

I na domaćem i na stranom tržištu očigledna je sve veća potražnja za kvalitetnim kreatorima sadržaja – firmama i pojedincima su potrebni blogovi kako bi se istakli na konkurentnom tržištu, a najčešće ili ne umeju, ili nemaju vremena sami da ih pišu.

Kako bi što više ljudi steklo kvalitetno i upotrebljivo znanje, na temelju treninga koje držimo uživo kreirale smo ovaj kurs. Sadrži 40 video lekcija i 8 propratnih materijala u .pdf formatu (zadaci za samostalno vežbanje i Vodič koji možete pogledati na linku na dnu ovog teksta).

TOKOM KURSA OBRADIĆEMO SLEDEĆE OBLASTI:

– Šta je uopšte poslovni blog i zbog čega je potreban vašim klijentima
– Kako da efektno istražite klijentove potrebe i samu nišu (tematiku)
– Različite vrste blog postova
– Proces pravljenja strukture teksta
– Tajne dobrog naslova, uvoda i završetka teksta
– Efektno formatiranje tekstova za blog
– Pronalaženje pravih ilustracija
– Šta znači “optimizacija za Google” i kako da je izvedete u tekstu
– Kako da pronađete klijente i razvijete samostalnu karijeru

Znanje stečeno na kursu moći ćete da primenite i na domaćem i na stranim tržištima. Upravo iz tog razloga smo koristile i pojedine primere koji su na engleskom jeziku.

DINAMIKA ZAJEDNIČKOG UČENJA

Za kurs možete da se prijavite u bilo kom trenutku do popunjavanja maksimalnog broja polaznika (25), ali svi zajedno startujemo na jesen 2017. i od tog trenutka “otključavamo” sve lekcije svim polaznicima. Svakako ćemo vas još jednom obavestiti o tome putem mejla.

Lekcije pratite sopstvenim tempom, ali postoji preporučena dinamika koju bi trebalo da pratite kako biste iz kursa izvukli maksimum.

Tokom prve četiri nedelje imaćemo 4 grupna video poziva – prvi će biti već sutradan od početka kursa u 20h, a preostala tri svakog narednog utorka, takođe u 20h. Tokom prvog grupnog poziva ćemo se upoznati i malo detaljnije vas uputiti u dinamiku kursa, a preostala tri su namenjena rekapitulaciji gradiva od prethodne nedelje. ***Molimo vas da ovo imate u vidu prilikom prijave za kurs. Kako nam je cilj da svi učesnici zaista učestvuju u ovom kursu, neće postojati mogućnost naknadnog gledanja ovih razgovora.

GROUP paket podrazumeva i da ćete od nas dobiti pismeni feedback na jedan tekst koji napišete tokom dva meseca ukupnog trajanja kursa (bilo tekst koji ste radili kao vežbu, bilo neki drugi). Sve lekcije i dodatni materijali dostupni su vam dva meseca od trenutka kupovine kursa, a za sva dodatna pitanja i nedoumice vezane za lekcije možete nas kontaktirati mejlom tokom tog perioda.

Pored lekcija i mejlova, kao način podrške polaznicima koristimo i zatvorenu Facebook grupu. Sve informacije i detalje ćete dobiti u mejlu koji ćemo vam poslati odmah nakon kupovine kursa.

DA SUMIRAMO

Kurs Pisanje bloga za klijente GROUP podrazumeva:

– Početak na jesen 2017.
– 40 video lekcija
– 8 .pdf dokumenata sa dodatnim materijalima
– 4 grupna video poziva (upoznavanje i rekapitulacija gradiva) utorkom u 20h
– Podršku mejlom tokom 2 meseca
– Neograničen pristup zatvorenoj FB grupi za podršku
– Detaljan pismeni feedback na jedan tekst

Za pohađanje kursa, pored opšteg znanja rada na računaru i poznavanja Interneta, potrebno je i makar osnovno poznavanje Google Drive (za tekst koji ćete nam poslati – ako vam je potrebno uputstvo možete pogledati link koji se nalazi u Vodiču), kao i korišćenje servisa Skype (putem kojeg će se održavati video pozivi). Za video pozive nije neophodno da imate kameru, ali je poželjno da imate slušalice/zvučnike i mikrofon.

VODIČ ZA UČENJE možete da pogledate na ovom linku: bit.ly/vodicGROUP

Ukoliko niste iz Srbije a želite da kupite ovaj kurs, omogućeno je plaćanje putem PayPal. Za informacije o tome molimo vas da nas kontaktirate na mejl trening@wwwrite.rs.

NAPOMENA: Molimo vas da se prilikom kupovine kursa registrujete putem mejla koji planirate da koristite za komunikaciju sa nama, da ne bi došlo do nepotrebnih zastoja i komplikacija.

U slučaju da nakon što uplatite novac ne budete u mogućnosti da počnete kurs sa ostatkom grupe, možete da startujete lekcije u nekom od narednih termina. Nećemo biti u mogućnosti da naknadno vratimo novac.


VIŠE O KURSU

SADRŽAJ KURSA