PISANJE BLOGA ZA KLIJENTE – GROUP

  • 0
  • 0 BROJ
    POLAZNIKA
  • 12000 RSD

OPIS KURSA

Kurs je namenjen ljudima koji žele da nauče ili usavrše veštinu pisanja bloga za potrebe klijenata. Pogodan je za početnike jer krećemo od osnova, ali i za one koji žele da dopune i strukturišu svoje znanje.

I na domaćem i na stranom tržištu očigledna je sve veća potražnja za kvalitetnim kreatorima sadržaja – firmama i pojedincima su potrebni blogovi kako bi se istakli na konkurentnom tržištu, a najčešće ili ne umeju, ili nemaju vremena sami da ih pišu.

Kako bi što više ljudi steklo kvalitetno i upotrebljivo znanje, na temelju treninga koje držimo uživo kreirale smo ovaj kurs. Sadrži 40 video lekcija i 8 propratnih materijala u .pdf formatu (zadaci za samostalno vežbanje i Vodič koji možete pogledati na linku na dnu ovog teksta).

TOKOM KURSA OBRADIĆEMO SLEDEĆE OBLASTI:

– Šta je uopšte poslovni blog i zbog čega je potreban vašim klijentima
– Kako da efektno istražite klijentove potrebe i samu nišu (tematiku)
– Različite vrste blog postova
– Proces pravljenja strukture teksta
– Tajne dobrog naslova, uvoda i završetka teksta
– Efektno formatiranje tekstova za blog
– Pronalaženje pravih ilustracija
– Šta znači “optimizacija za Google” i kako da je izvedete u tekstu
– Kako da pronađete klijente i razvijete samostalnu karijeru

Znanje stečeno na kursu moći ćete da primenite i na domaćem i na stranim tržištima. Upravo iz tog razloga smo koristile i pojedine primere koji su na engleskom jeziku.

DINAMIKA ZAJEDNIČKOG UČENJA

Za kurs možete da se prijavite u bilo kom trenutku do popunjavanja maksimalnog broja polaznika (25), ali svi zajedno startujemo 10. aprila i od tog trenutka “otključavamo” sve lekcije svim polaznicima. Svakako ćemo vas još jednom obavestiti o tome putem mejla.

Lekcije pratite sopstvenim tempom, ali postoji preporučena dinamika koju bi trebalo da pratite kako biste iz kursa izvukli maksimum.

Tokom prve četiri nedelje imaćemo 4 grupna video poziva – prvi će biti već sutradan od početka kursa, u utorak, 11. aprila 2017. u 20h, a preostala tri svakog narednog utorka, takođe u 20h. Tokom prvog grupnog poziva ćemo se upoznati i malo detaljnije vas uputiti u dinamiku kursa, a preostala tri su namenjena rekapitulaciji gradiva od prethodne nedelje. ***Molimo vas da ovo imate u vidu prilikom prijave za kurs. Ovi termini su fiksni, a kako nam je cilj da svi učesnici zaista učestvuju u ovom kursu, neće postojati ni mogućnost naknadnog gledanja ovih razgovora.

GROUP paket podrazumeva i da ćete od nas dobiti pismeni feedback na jedan tekst koji napišete tokom dva meseca ukupnog trajanja kursa (bilo tekst koji ste radili kao vežbu, bilo neki drugi). Sve lekcije i dodatni materijali dostupni su vam dva meseca od trenutka kupovine kursa, a za sva dodatna pitanja i nedoumice vezane za lekcije možete nas kontaktirati mejlom tokom tog perioda.

Pored lekcija i mejlova, kao način podrške polaznicima koristimo i zatvorenu Facebook grupu. Sve informacije i detalje ćete dobiti u mejlu koji ćemo vam poslati odmah nakon kupovine kursa.

DA SUMIRAMO

Kurs Pisanje bloga za klijente GROUP podrazumeva:

– Početak 10. aprila 2017.
– 40 video lekcija
– 8 .pdf dokumenata sa dodatnim materijalima
– 4 grupna video poziva (upoznavanje i rekapitulacija gradiva) utorkom u 20h
– Podršku mejlom tokom 2 meseca
– Neograničen pristup zatvorenoj FB grupi za podršku
– Detaljan pismeni feedback na jedan tekst

Za pohađanje kursa, pored opšteg znanja rada na računaru i poznavanja Interneta, potrebno je i makar osnovno poznavanje Google Drive (za tekst koji ćete nam poslati – ako vam je potrebno uputstvo možete pogledati link koji se nalazi u Vodiču), kao i korišćenje servisa Skype (putem kojeg će se održavati video pozivi). Za video pozive nije neophodno da imate kameru (mada je lepo da se vidimo), ali je poželjno da imate slušalice/zvučnike i mikrofon.

VODIČ ZA UČENJE možete da pogledate na ovom linku: bit.ly/vodicGROUP

Ukoliko niste iz Srbije a želite da kupite ovaj kurs, omogućeno je plaćanje putem PayPal. Za informacije o tome molimo vas da nas kontaktirate na mejl trening@wwwrite.rs.

NAPOMENA: Molimo vas da se prilikom kupovine kursa registrujete putem mejla koji planirate da koristite za komunikaciju sa nama, da ne bi došlo do nepotrebnih zastoja i komplikacija.

U slučaju da nakon što uplatite novac ne budete u mogućnosti da počnete kurs sa ostatkom grupe, možete da startujete lekcije u nekom od narednih termina. Nećemo biti u mogućnosti da naknadno vratimo novac.


VIŠE O KURSU

SADRŽAJ KURSA