PISANJE BLOGA ZA KLIJENTE – INDIVIDUAL

  • 0
  • 10 BROJ
    POLAZNIKA
  • 7000 RSD

OPIS KURSA

Kurs je namenjen ljudima koji žele da nauče ili usavrše veštinu pisanja bloga za potrebe klijenata. Pogodan je za početnike jer krećemo od osnova, ali i za one koji žele da dopune i strukturišu svoje znanje.

I na domaćem i na stranom tržištu očigledna je sve veća potražnja za kvalitetnim kreatorima sadržaja – firmama i pojedincima su potrebni blogovi kako bi se istakli na konkurentnom tržištu, a najčešće ili ne umeju, ili nemaju vremena sami da ih pišu. Prema tome, mesta ima i traže se pisci koji će adekvatno odgovoriti na te izazove.

Kako bi što više ljudi steklo kvalitetno i upotrebljivo znanje, na temelju treninga koje držimo uživo kreirale smo ovaj kurs. Sadrži 40 video lekcija i 8 propratnih materijala u .pdf formatu (zadaci za samostalno vežbanje i Vodič koji možete pogledati na linku na dnu ovog teksta).

TOKOM KURSA OBRADIĆEMO SLEDEĆE OBLASTI:

– Šta je uopšte poslovni blog i zbog čega je potreban vašim klijentima
– Kako da efektno istražite klijentove potrebe i samu nišu (tematiku)
– Različite vrste blog postova
– Proces pravljenja strukture teksta
– Tajne dobrog naslova, uvoda i završetka teksta
– Efektno formatiranje tekstova za blog
– Pronalaženje pravih ilustracija
– Šta znači “optimizacija za Google” i kako da je izvedete u tekstu
– Kako da pronađete klijente i razvijete samostalnu karijeru

Znanje stečeno na kursu moći ćete da primenite i na domaćem i na stranim tržištima. Upravo iz tog razloga smo koristile i pojedine primere koji su na engleskom jeziku.

Za pohađanje kursa nije potrebno nikakvo tehničko predznanje osim znanja rada na računaru i poznavanja Interneta. Sve lekcije i dodatni materijali dostupni su vam dva meseca od trenutka kupovine kursa, a za sva dodatna pitanja i nedoumice vezane za lekcije možete nas kontaktirati mejlom tokom tog perioda.

Pored lekcija i mejlova, kao način podrške polaznicima koristimo i zatvorenu Facebook grupu. Sve informacije i detalje ćete dobiti u mejlu koji ćemo vam poslati odmah nakon kupovine kursa.

DA SUMIRAMO:

Kurs Pisanje bloga za klijente INDIVIDUAL podrazumeva:

– 40 video lekcija
– 8 .pdf dokumenata sa dodatnim materijalima
– Podršku mejlom tokom 2 meseca
– Neograničen pristup zatvorenoj FB grupi za podršku
– Radite sopstvenim tempom

VODIČ ZA UČENJE možete da pogledate na ovom linku: bit.ly/vodicINDIVIDUAL

Ukoliko niste iz Srbije a želite da kupite ovaj kurs, omogućeno je plaćanje putem PayPal. Za informacije o tome molimo vas da nas kontaktirate na mejl trening@wwwrite.rs.

NAPOMENA: Molimo vas da se prilikom kupovine kursa registrujete putem mejla koji planirate da koristite za komunikaciju sa nama, da ne bi došlo do nepotrebnih zastoja i komplikacija.


VIŠE O KURSU

SADRŽAJ KURSA